Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caravieya F.C. (1414283) - RESPETAS DE LUCRO SD (1416053) » 665251728: T64/J13/VI

Liga 665251728 Información oficial sobre el partido 665251728 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.931 (15249)

Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido 1 - 2 Los Lobos de Luis Alineación oficial del equipo 'Los Lobos de Luis' en el partido
Enes Batista (7') 1 - 0
1 - 1 Steffen Tomschi (82')
1 - 2 Maurizio Di Sabatino (88')
Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido 1 - 2 Los Lobos de Luis Alineación oficial del equipo 'Los Lobos de Luis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido 2 - 0 Los Lobos de Luis Alineación oficial del equipo 'Los Lobos de Luis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caravieya F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Caravieya contenien la respiració mentre en Enes Batista s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Los Lobos de Luis

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Frank Leuthold entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lobos, un peu providencial d'en Steffen Tomschi va situar el 1-1 al panell digital.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Maurizio Di Sabatino va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Lobos i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lobos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Walerian Mendyk, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lobos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Frank Leuthold, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lobos, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Rachad Dahane va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniele Dal Gal de Lobos es va guanyar la targeta groga merescudament.