Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamas (1416786) - El Gran Rey (122601) » 665250482: T64/J9/VI

Liga 665250482 Información oficial sobre el partido 665250482 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.909 (15227)

Lamas Alineación oficial del equipo 'Lamas' en el partido 0 - 2 Cascarron Alineación oficial del equipo 'Cascarron' en el partido
0 - 1 Marwane Moussafir (22')
0 - 2 Romunas Načys (80')
Lamas Alineación oficial del equipo 'Lamas' en el partido 0 - 2 Cascarron Alineación oficial del equipo 'Cascarron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lamas Alineación oficial del equipo 'Lamas' en el partido 3 - 1 Cascarron Alineación oficial del equipo 'Cascarron' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Domenico Robazza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Celestino Vizintín va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Oliver Pawelß va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lamas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 32 minuts, en Makhary Badiatte no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Guillermo Mercader de Lamas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 54, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Makhary Badiatte va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Cascarron

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cascarron van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marwane Moussafir va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Romunas Načys va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Romunas Načys va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Marwane Moussafir va estar a punt de posar per davant a Cascarron amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Valdemaras Peluritis va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, el Cascarron va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Marwane Moussafir s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.