Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PACEN (489441) - Móstoles city F.C. (308752) » 665249946: T64/J2/VI

Liga 665249946 Información oficial sobre el partido 665249946 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.900 (15218)

PACEN Alineación oficial del equipo 'PACEN' en el partido 1 - 4 Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido
0 - 1 Telo Azevedo Soares (5')
0 - 2 Jani Törmäkangas (30')
Jerry Martinsson (53') 1 - 2
1 - 3 Kas Mathieu (80')
1 - 4 George Sturridge (89')
PACEN Alineación oficial del equipo 'PACEN' en el partido 1 - 4 Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PACEN Alineación oficial del equipo 'PACEN' en el partido 2 - 3 Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,4 % 50,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PACEN

Goles Goles

  • 108 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 53, en Andrey Valyaev la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jerry Martinsson que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Bawttu Essibabi de PACEN va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 29, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jerry Martinsson no s'ho podia creure.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Jacek Grula es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 68, però el porter va aturar el seu xut.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Jacek Grula de PACEN va intentar batre la porteria rival al minut 72 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrià Bulló de PACEN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bawttu Essibabi de PACEN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Móstoles city F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Telo Azevedo Soares es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el McFC va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jani Törmäkangas aconseguint el 0 - 2.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Kas Mathieu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 1 - 3 per a McFC.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en George Sturridge de McFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 89 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jani Törmäkangas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jani Törmäkangas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.