Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linares Sierra (311090) - Villares FC (1431365) » 665249505: T64/J3/VI

Liga 665249505 Información oficial sobre el partido 665249505 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VI.892 (15210)

Linares Sierra Alineación oficial del equipo 'Linares Sierra' en el partido 3 - 2 Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido
0 - 1 Francesc Cabanes (5')
Pier Federico Centrella (36') 1 - 1
Diego Tarazona (39') 2 - 1
Pier Federico Centrella (61') 3 - 1
3 - 2 Juan Bautista Quadra-Salcedo (91')
Linares Sierra Alineación oficial del equipo 'Linares Sierra' en el partido 3 - 2 Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Linares Sierra Alineación oficial del equipo 'Linares Sierra' en el partido 1 - 3 Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linares Sierra

Goles Goles

  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): Una falta al minut 36 va proporcionar un lliure directe al Linares. Pier Federico Centrella va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Diego Tarazona de Linares va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Pier Federico Centrella de Linares va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Linares va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Piotr Sączek, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Linares van sortir al contraatac al minut 65, però Isidoro Antona va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isidoro Antona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Beturián 'Beagle' Vidanía de Linares la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Villares FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Vicent Olivé sempre és una garantia. Al minut 5, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Francesc Cabanes marcar el 0 - 1 per al Villares.
  • 151 Minuto 91 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 91 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Juan Bautista Quadra-Salcedo.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Ricardo Frisa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ramon Malet, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Villares quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vicent Olivé va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Villares va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Vicent Olivé va quedar-se sol davant el porter Ramon Malet, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Villares va estar a punt d'empatar al 47 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Vicent Olivé que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 62, quan un error defensiu va deixar Antxon Abeitua completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 63 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Francisco Soriano amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 64 en Víctor Cabanes va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Saúl Sierra Urquijo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Al minut 17, Ricardo Frisa de Villares va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.