Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corchopan (47556) - FC Natahoyo (1434874) » 665248239: T64/J9/VI

Liga 665248239 Información oficial sobre el partido 665248239 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.869 (15187)

Corchopan Alineación oficial del equipo 'Corchopan' en el partido 0 - 2 FC Natahoyo Alineación oficial del equipo 'FC Natahoyo' en el partido
0 - 1 Cristian Benítez (41')
0 - 2 Bernhard Kantz (72')
Corchopan Alineación oficial del equipo 'Corchopan' en el partido 0 - 2 FC Natahoyo Alineación oficial del equipo 'FC Natahoyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Corchopan Alineación oficial del equipo 'Corchopan' en el partido 2 - 1 FC Natahoyo Alineación oficial del equipo 'FC Natahoyo' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,3 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corchopan

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Alejandro Luque quasi dona a Corchopan l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Corchopan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eusebio Txagoia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Patryk Samoląg.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Enrique Puig Saura va ridiculitzar a en Bernhard Dörfler amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Carlos Pérez de Lama va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 el Corchopan va posar setge sobre la defensa central visitant però en Enrique Puig Saura no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Corchopan enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Eusebio Txagoia hauria d'haver estat gol al minut 67 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al 74, Argimiro Garrido hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Patryk Samoląg. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Alejandro Luque de Corchopan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Pérez de Lama de Corchopan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Natahoyo

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Natahoyo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Cristian Benítez.
  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Bernhard Kantz va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ramón Goacona per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Natahoyo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Matías Ramaciotti, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Bernhard Kantz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sebastián Fayas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pietro Riccitelli va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bernhard Kantz, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, el Natahoyo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Ignacio Johnson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Bernhard Kantz de Natahoyo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vicente Cortês de Natahoyo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.