Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. CATALUNYA (774532) - RISSOTO (119271) » 665243716: T64/J12/VI

Liga 665243716 Información oficial sobre el partido 665243716 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.788 (15106)

F. C. CATALUNYA Alineación oficial del equipo 'F. C. CATALUNYA' en el partido 1 - 1 Celtas Catalanes Alineación oficial del equipo 'Celtas Catalanes' en el partido
Gaspar Soldevila (6') 1 - 0
1 - 1 Eddy Hosp (27')
F. C. CATALUNYA Alineación oficial del equipo 'F. C. CATALUNYA' en el partido 1 - 1 Celtas Catalanes Alineación oficial del equipo 'Celtas Catalanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. CATALUNYA Alineación oficial del equipo 'F. C. CATALUNYA' en el partido 3 - 0 Celtas Catalanes Alineación oficial del equipo 'Celtas Catalanes' en el partido
Tiene mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. CATALUNYA

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Gaspar Soldevila va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de catalunya.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, Pablo Ugarte gairebé va marcar per a catalunya des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El jugador local Walter Giorgio Della Bianca per poc que no incrementa el marcador al minut 12. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lounes Tahhab va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Pablo Ugarte del catalunya ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo Ugarte quasi marca en una jugada assajada de córner que Alfonso Badajoz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): catalunya per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 57, quan Oier Aranaurkulanda va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): catalunya va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Walter Giorgio Della Bianca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): catalunya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Saldaña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lounes Tahhab.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Ugarte de catalunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Celtas Catalanes

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Eddy Hosp marqués l'empat. Al minut 27 el marcador mostrava un empat a 1.