Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.I.B. (1338789) - Talavera.C.F. (439350) » 665243380: T64/J12/VI

Liga 665243380 Información oficial sobre el partido 665243380 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.782 (15100)

R.I.B. Alineación oficial del equipo 'R.I.B.' en el partido 1 - 1 AC Sergimonster Alineación oficial del equipo 'AC Sergimonster' en el partido
Lefteris Ntouvaris (41') 1 - 0
1 - 1 Hermínio da Silva (51')
R.I.B. Alineación oficial del equipo 'R.I.B.' en el partido 1 - 1 AC Sergimonster Alineación oficial del equipo 'AC Sergimonster' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.I.B. Alineación oficial del equipo 'R.I.B.' en el partido 0 - 3 AC Sergimonster Alineación oficial del equipo 'AC Sergimonster' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.I.B.

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 41 gràcies a la jugada de Lefteris Ntouvaris, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del R.I.B. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tim Hughes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de R.I.B. van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kevin Kahmann va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Franco Batalha va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eugenio Consani va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Elias Ouarab va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Kevin Kahmann, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): R.I.B. va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Kevin Kahmann va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): R.I.B. van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 71, però el xut de Tim Hughes des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42, Milan Grohmann de R.I.B. va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kevin Kahmann de R.I.B. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AC Sergimonster

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Hermínio da Silva per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Vitan Drinovec va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Matthys Roosenboom, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Sergimonster va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Matthys Roosenboom va desviar el xut final de Félix Vivo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Luis Monterde va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladimír Vrána de Sergimonster la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.