Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The New Komys Team (774815) - Pucerba X (796263) » 665242602: T64/J13/VI

Liga 665242602 Información oficial sobre el partido 665242602 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.768 (15086)

The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 3 - 0 Pucerba X Alineación oficial del equipo 'Pucerba X' en el partido
Lyubomir Denev (19') 1 - 0
Lyubomir Denev (42') 2 - 0
Aureliano Fontáns (59') 3 - 0
The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 3 - 0 Pucerba X Alineación oficial del equipo 'Pucerba X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 6 - 0 Pucerba X Alineación oficial del equipo 'Pucerba X' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The New Komys Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lyubomir Denev ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Komys es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lyubomir Denev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Komys.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Komys va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aureliano Fontáns progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bolesław Bakuba al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lyubomir Denev va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Komys la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Nazario Dorca, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Orozco León de Komys es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Pucerba X

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PUC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ivar Fenger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Augusto Morgado Oliveira quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del PUC va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Dan Kovanda no va poder controlar.