Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crematorio Union de Guarnizo (1580813) - flo.fc (1431100) » 665241688: T64/J9/VI

Liga 665241688 Información oficial sobre el partido 665241688 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.752 (15070)

Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido 1 - 3 flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido
Allan Waterhouse (12') 1 - 0
1 - 1 Echardt Vitalis (30')
1 - 2 Julien Defosse (62')
1 - 3 Vergil Mladenov (67')
Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido 1 - 3 flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido 0 - 2 flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Club de Guarnizo

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Allan Waterhouse de UCG va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de UCG va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gianluca Furioso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

flo.fc

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Echardt Vitalis, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 30.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb 62 minuts jugats, Julien Defosse de flo.fc va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, flo.fc va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vergil Mladenov, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Clement Bullock va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vergil Mladenov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 22 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Vergil Mladenov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yohann Blayac que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Harry Nöthiger va fer al minut 57 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Almar Hoogendoorn, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Almar Hoogendoorn va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Vergil Mladenov, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): flo.fc quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Echardt Vitalis va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jesse Kortelahti al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.