Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Tarraco (118964) - Jedi Masters (308150) » 665238586: T64/J3/VI

Liga 665238586 Información oficial sobre el partido 665238586 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VI.697 (15015)

Jardín aljada P.T. Alineación oficial del equipo 'Jardín aljada P.T.' en el partido 2 - 3 Jedi Masters Alineación oficial del equipo 'Jedi Masters' en el partido
0 - 1 Haritz Etxarron (4')
0 - 2 Haritz Etxarron (42')
0 - 3 Bernardino Afonso (44')
Freddy Vásquez (75') 1 - 3
Dan Robinson (79') 2 - 3
Jardín aljada P.T. Alineación oficial del equipo 'Jardín aljada P.T.' en el partido 2 - 3 Jedi Masters Alineación oficial del equipo 'Jedi Masters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jardín aljada P.T. Alineación oficial del equipo 'Jardín aljada P.T.' en el partido 2 - 5 Jedi Masters Alineación oficial del equipo 'Jedi Masters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jardín aljada P.T.

Goles Goles

  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Freddy Vásquez de Jardín va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Dan Robinson va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Jardín va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jano Navío va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Jardín va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Delmiro Isasa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Nachman Abramski va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Cunvas de Jardín es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Jedi Masters

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Haritz Etxarron va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Guillermo Canal va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de JM, Haritz Etxarron, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Bernardino Afonso de JM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Haritz Etxarron al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): JM va ser a punt de marcar al minut 39, quan el seu jugador Taneli Koskinen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Bernardino Afonso de JM va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, 譲 (Yuzuru) 佐藤 (Sato) de JM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Guillermo Canal de JM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.