Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asturias S.A.D. (1455541) - N.Y. Tinderwolves (49436) » 665237263: T64/J9/VI

Liga 665237263 Información oficial sobre el partido 665237263 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.673 (14991)

asturias S.A.D. Alineación oficial del equipo 'asturias S.A.D.' en el partido 4 - 0 SD SACRAN ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SD SACRAN ZARAGOZA' en el partido
Juan Fernando Fernández-Espartero (2') 1 - 0
Javier Velar (35') 2 - 0
Víctor Beltrán (39') 3 - 0
Ròmul Aixalà (73') 4 - 0
asturias S.A.D. Alineación oficial del equipo 'asturias S.A.D.' en el partido 4 - 0 SD SACRAN ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SD SACRAN ZARAGOZA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
asturias S.A.D. Alineación oficial del equipo 'asturias S.A.D.' en el partido 8 - 0 SD SACRAN ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SD SACRAN ZARAGOZA' en el partido
Es un cenizo 7.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asturias S.A.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): asturias, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Fernando Fernández-Espartero per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Javier Velar va incrementar l'avantatge de asturias amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan asturias va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Víctor Beltrán des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): asturias va aconseguir el 4 - 0 quan Ròmul Aixalà va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Puche Arribas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 9, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Víctor Beltrán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ángel Piñal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Víctor Puignau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Ángel Piñal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Puche Arribas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Pedro Puche Arribas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bienvenido Silos de asturias va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SD SACRAN ZARAGOZA

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Joan Pardines va ridiculitzar a en Bienvenido Silos amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): Vindio Castro-Pinos quasi marca en una jugada assajada de córner que Joan Pardines havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.