Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de Fútbol El Adelantado (1584133) - FC Lannisters Returns (485755) » 665236412: T64/J6/VI

Liga 665236412 Información oficial sobre el partido 665236412 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.658 (14976)

La Atalaya Futbol Club Alineación oficial del equipo 'La Atalaya Futbol Club' en el partido 3 - 0 FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido
Kristijan Golar (26') 1 - 0
Adrian Surowiak (27') 2 - 0
Alessandro Buendia (85') 3 - 0
La Atalaya Futbol Club Alineación oficial del equipo 'La Atalaya Futbol Club' en el partido 3 - 0 FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Atalaya Futbol Club Alineación oficial del equipo 'La Atalaya Futbol Club' en el partido 2 - 1 FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Atalaya Futbol Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LAFC contenien la respiració mentre en Kristijan Golar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adrian Surowiak es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alessandro Buendia, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a LAFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Romain Choquet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Musa Pürşen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Buendia.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evaristo Vianello de LAFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Lannisters Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Sergiu Doroşcan va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Vilmos Havrán. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Lannisters va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 81, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Leandro Izarra.
  • 290 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Trim Ilaj va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Masoud Choubineh va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Leandro Izarra la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Lannisters havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.