Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BaLdOvAr (994022) - Internacional de punin (1437235) » 665235751: T64/J9/VI

Liga 665235751 Información oficial sobre el partido 665235751 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.646 (14964)

BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 1 - 2 Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido
0 - 1 David Narváez Barón (27')
0 - 2 Leonardo Cenador (84')
Rajnard Podkowa (88') 1 - 2
BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 1 - 2 Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 4 - 0 Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaLdOvAr

Goles Goles

  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): El BaLdOvAr no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Rajnard Podkowa es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Gerónimo Centellas del BaLdOvAr ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Rajnard Podkowa quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Ad van Wijngaarden va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El jugador de BaLdOvAr Matías Gastón Stábile quasi va assolir l'empat al minut 71 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): BaLdOvAr enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Juan Carniceiro i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a BaLdOvAr, però el xut de Pedro Vitorino Delgado Silva va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joni Tammisalo de BaLdOvAr amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Escoria Portuaria

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Portuaria prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en David Narváez Barón.
  • 135 Minuto 84 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Leonardo Cenador de Portuaria va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Leonardo Cenador ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En David Narváez Barón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.