Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Saúca (1580150) - Union Sticchio (1588198) » 665234816: T64/J13/VI

Liga 665234816 Información oficial sobre el partido 665234816 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.629 (14947)

Deportivo Ruta 70 Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ruta 70' en el partido 1 - 1 Union Sticchio Alineación oficial del equipo 'Union Sticchio' en el partido
Ivan Kashinskiy (22') 1 - 0
1 - 1 Svätopluk Brunčák (33')
Deportivo Ruta 70 Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ruta 70' en el partido 1 - 1 Union Sticchio Alineación oficial del equipo 'Union Sticchio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo Ruta 70 Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ruta 70' en el partido 2 - 2 Union Sticchio Alineación oficial del equipo 'Union Sticchio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Ruta 70

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Deportivo s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Ivan Kashinskiy per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Rafael Parma va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Rafael Hernando va rebre molts aplaudiments. Al minut 28 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ivan Kashinskiy una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Antonakis Pagouras va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Ivan Kashinskiy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafael Parma va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Antonakis Pagouras va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Deportivo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ivan Kashinskiy, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivan Kashinskiy de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Union Sticchio

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Svätopluk Brunčák de Sticchio va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Alejandro Gallinato de Sticchio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerrit Weihsmann.