Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUERCOESPIN (1601990) - osete (1593984) » 665232967: T64/J13/VI

Liga 665232967 Información oficial sobre el partido 665232967 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.596 (14914)

Vorlander Alineación oficial del equipo 'Vorlander' en el partido 1 - 5 osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido
0 - 1 Vilhelm Raitanen (19')
0 - 2 Miquel Montalt (26')
Gianmaria Fasselli (57') 1 - 2
1 - 3 Miquel Montalt (61')
1 - 4 Moreno Wilhelm (74')
1 - 5 Simon Marthy (77')
Vorlander Alineación oficial del equipo 'Vorlander' en el partido 1 - 5 osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vorlander Alineación oficial del equipo 'Vorlander' en el partido 1 - 3 osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorlander

Goles Goles

  • 100 Minuto 57 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Gianmaria Fasselli va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Francisco González Carbonera de Vorlander va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gianmaria Fasselli que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Carlo Vita de Vorlander va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

osete

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vilhelm Raitanen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a osete.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Miquel Montalt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 26, i va fer pujar el 0 - 2 per a osete.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miquel Montalt, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del osete van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Moreno Wilhelm va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Simon Marthy va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a osete.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del osete sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en İsmet Oktunç, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Simon Marthy, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. osete va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 219 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Juergen Madl va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Veniamin Mahu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.