Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

costodamorte (1416050) - Las Casas (48027) » 665231600: T64/J7/VI

Liga 665231600 Información oficial sobre el partido 665231600 en Hattrick

07.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / VI.572 (14890)

costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 5 - 1 Las Casas Alineación oficial del equipo 'Las Casas' en el partido
Eloy Ubera (21') 1 - 0
Eloy Ubera (28') 2 - 0
Alfredo Somaschini (35') 3 - 0
Naumantas Rimeikis (63') 4 - 0
Naumantas Rimeikis (83') 5 - 0
5 - 1 Wojciech Salwerowicz (84')
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 5 - 1 Las Casas Alineación oficial del equipo 'Las Casas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 3 - 0 Las Casas Alineación oficial del equipo 'Las Casas' en el partido
Tiene suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

costodamorte

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 21, en Andres Enzenberg del costodamorte va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Eloy Ubera que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28 en Eloy Ubera va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Damian Wolna no va poder aturar Alfredo Somaschini de costodamorte, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 35 el 3 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de costodamorte pel centre va donar un gran resultat: el gol de Naumantas Rimeikis va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Ricardo Moura Sousa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de costodamorte, Naumantas Rimeikis, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Martínez va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Felix Sharov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Frank Reed! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andres Enzenberg de costodamorte va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Andres Enzenberg gairebé va marcar per a costodamorte des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Magnus Linde, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El jugador local Naumantas Rimeikis per poc que no incrementa el marcador al minut 88. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Felix Sharov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Naumantas Rimeikis de costodamorte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Frank Reed de costodamorte va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Las Casas

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Casas va reduir l'avantatge rival a 5 - 1, quan Wojciech Salwerowicz va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Casas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Armin Streefkerk va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armin Streefkerk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.