Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Bufagaites (1459881) - C.F. CANARIAS (1581570) » 665231271: T64/J9/VI

Liga 665231271 Información oficial sobre el partido 665231271 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.566 (14884)

F.C. Bufagaites Alineación oficial del equipo 'F.C. Bufagaites' en el partido 3 - 3 C.F. CANARIAS Alineación oficial del equipo 'C.F. CANARIAS' en el partido
Lamberto Mora (20') 1 - 0
1 - 1 Juan José Velarde (37')
Lamberto Mora (75') 2 - 1
2 - 2 Eloi Rubis (76')
Nazzareno Londaro (80') 3 - 2
3 - 3 Jaroslav Herbst (89')
F.C. Bufagaites Alineación oficial del equipo 'F.C. Bufagaites' en el partido 3 - 3 C.F. CANARIAS Alineación oficial del equipo 'C.F. CANARIAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Bufagaites Alineación oficial del equipo 'F.C. Bufagaites' en el partido 5 - 0 C.F. CANARIAS Alineación oficial del equipo 'C.F. CANARIAS' en el partido
Tiene mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bufagaites

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Bufagaites va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Lamberto Mora va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Lamberto Mora va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Bufagaites.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nazzareno Londaro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bufagaites se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Neagu va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Jan-Ulfert Dickmeis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 225 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Alberto Balaguer Callejón es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Balaguer Callejón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nazzareno Londaro de Bufagaites es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Balaguer Callejón de Bufagaites es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.F. CANARIAS

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Juan José Velarde va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Eloi Rubis va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jaroslav Herbst de CANARIAS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): 孔 (Kong) 新翔 (Xinxiang) va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Juan José Velarde va estar a punt de posar per davant a CANARIAS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Otto Eduard Leopold Tilscher va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eloi Rubis de CANARIAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chorche Call de CANARIAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.