Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostayal F.C. (1601776) - Fossa dei Leoni FC (118351) » 665228854: T64/J5/VI

Liga 665228854 Información oficial sobre el partido 665228854 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.523 (14841)

Mostayal F.C. Alineación oficial del equipo 'Mostayal F.C.' en el partido 4 - 0 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
Claus Branca (4') 1 - 0
Fady Mashfinj (31') 2 - 0
Claus Branca (53') 3 - 0
Eddie von Breitungen (61') 4 - 0
Mostayal F.C. Alineación oficial del equipo 'Mostayal F.C.' en el partido 4 - 0 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mostayal F.C. Alineación oficial del equipo 'Mostayal F.C.' en el partido 4 - 0 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostayal F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Claus Branca va donar a Mostayal un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Mostayal va aconseguir el 2 - 0 quan Fady Mashfinj va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Mostayal va augmentar la diferència quan Claus Branca no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mostayal a 4 - 0. Eddie von Breitungen va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Eddie von Breitungen gairebé va marcar per a Mostayal des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Zorita Muñoz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Euan Witherwick va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Daniel Zorita Muñoz, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eddie von Breitungen de Mostayal va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nathan Bosch de Mostayal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Zorita Muñoz de Mostayal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fossa dei Leoni FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Eduardo Chapari al minut 14 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fossa van seguir progressant per la banda dreta. Eduardo Chapari va tenir la seva oportunitat al minut 37, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Eduardo Chapari completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Ioritz Andonegi de Fossa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ioritz Andonegi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.