Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules c f (47434) - Newton City (1455894) » 665228572: T64/J6/VI

Liga 665228572 Información oficial sobre el partido 665228572 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.518 (14836)

Hercules c f Alineación oficial del equipo 'Hercules c f' en el partido 1 - 4 Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido
Julen Díaz (11') 1 - 0
1 - 1 David Rufach (24')
1 - 2 Antonio Oña Soto (34')
1 - 3 Fecund Segarra (37')
1 - 4 Jesús Gorritepe (75')
Hercules c f Alineación oficial del equipo 'Hercules c f' en el partido 1 - 4 Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hercules c f Alineación oficial del equipo 'Hercules c f' en el partido 1 - 6 Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules c f

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Julen Díaz rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Steve Clayden, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Gaxen Ferriz no oblidarà el que li va passar durant el minut 49. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Hercules va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gaxen Ferriz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José Real de Asua va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaxen Ferriz de Hercules es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iván Rubio de Barrio de Hercules es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Revuelta de Hercules amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vermut Rojo

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En David Rufach va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vermut van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Oña Soto va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a Vermut l'avantatge per 1 - 3. Fecund Segarra en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Jesús Gorritepe des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Gorritepe va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Tantín Bru va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Josep Vives es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.