Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ángeles del infierno (1585509) - Santocf (992732) » 665227589: T64/J12/VI

Liga 665227589 Información oficial sobre el partido 665227589 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.500 (14818)

Ángeles del infierno Alineación oficial del equipo 'Ángeles del infierno' en el partido 4 - 1 FC VISCA EL BARCA Alineación oficial del equipo 'FC VISCA EL BARCA' en el partido
0 - 1 Giovanni Rapisarda (11')
Jacopo Ritorto (34') 1 - 1
Nedeljko Opečnik (51') 2 - 1
Santiago Llacer (61') 3 - 1
Brady Helmore (66') 4 - 1
Ángeles del infierno Alineación oficial del equipo 'Ángeles del infierno' en el partido 4 - 1 FC VISCA EL BARCA Alineación oficial del equipo 'FC VISCA EL BARCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ángeles del infierno Alineación oficial del equipo 'Ángeles del infierno' en el partido 2 - 0 FC VISCA EL BARCA Alineación oficial del equipo 'FC VISCA EL BARCA' en el partido
Tiene suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ángeles del infierno

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de infierno. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jacopo Ritorto xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VISCA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nedeljko Opečnik la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del infierno es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 51.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Santiago Llacer va incrementar l'avantatge de infierno amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): infierno va augmentar la diferència quan Brady Helmore no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Nedeljko Opečnik va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Nedeljko Opečnik va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mutlu Aytürk per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): infierno va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Juris Tasiaux va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zoltán Csincsák! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zoltán Csincsák va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Brady Helmore del infierno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Brady Helmore, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacopo Ritorto de infierno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC VISCA EL BARCA

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Giovanni Rapisarda va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Giovanni Rapisarda es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Józef Kuchejda.