Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iacobus (436330) - C.F. Alas de Jupiter (1370910) » 665227041: T64/J1/VI

Liga 665227041 Información oficial sobre el partido 665227041 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VI.491 (14809)

Iacobus Alineación oficial del equipo 'Iacobus' en el partido 1 - 4 Los Republicanos Alineación oficial del equipo 'Los Republicanos' en el partido
0 - 1 Chamroeun Vong (6')
0 - 2 Voulis Kovis (9')
0 - 3 Fredje Filet (16')
0 - 4 Claudiu Tănase (25')
Martin Mcgrath (87') 1 - 4
Iacobus Alineación oficial del equipo 'Iacobus' en el partido 1 - 4 Los Republicanos Alineación oficial del equipo 'Los Republicanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iacobus Alineación oficial del equipo 'Iacobus' en el partido 2 - 2 Los Republicanos Alineación oficial del equipo 'Los Republicanos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,5 % 21,3 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iacobus

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Martin Mcgrath de Iacobus va demostrar les seves habilitats al minut 87 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Cristian Fronte va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Iacobus.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Zaldierna del Iacobus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ander Esko va entorpir al marcador d'en Gonzalo Zaldierna per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Martin Mcgrath no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Konstantin Shalaev va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Paulo Quadros de Iacobus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Zaldierna de Iacobus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Republicanos

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Republicanos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Chamroeun Vong, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9, Republicanos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Voulis Kovis, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Fredje Filet va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Claudiu Tănase de Republicanos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Chamroeun Vong de Republicanos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 23 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.