Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maxsimo (1417707) - Altètic Club Catalunya (1434410) » 665223885: T64/J10/VI

Liga 665223885 Información oficial sobre el partido 665223885 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VI.434 (14752)

maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido 4 - 3 Altètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Altètic Club Catalunya' en el partido
0 - 1 Ndongo Kanoute (3')
Víctor Launay (15') 1 - 1
1 - 2 Nick Marko-Thaler (42')
1 - 3 Raymond Koum (48')
Dmytro Karavan (54') 2 - 3
Folkert Jan Visbeen (71') 3 - 3
Pedro Laín (90') 4 - 3
maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido 4 - 3 Altètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Altètic Club Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido 3 - 0 Altètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Altètic Club Catalunya' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maxsimo

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Víctor Launay s'emportà una gran ovació del públic local al minut 15, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 104 Minuto 54 (Gol de penalti): El públic de maxsimo va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 54, va xiular un penal pels locals. Dmytro Karavan no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Folkert Jan Visbeen va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del maxsimo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pedro Laín, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Folkert Jan Visbeen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de maxsimo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Antonio Nolde va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Víctor Launay va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, José Antonio Nolde arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Dmytro Karavan tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Folkert Jan Visbeen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al 49, Olivero Berge hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Saverio Pescarmona. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Launay va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Altètic Club Catalunya

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Ndongo Kanoute va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Catalunya, al minut 3. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Catalunya sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Nick Marko-Thaler va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 105 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 48, Alexander Angerschmid va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Raymond Koum, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Catalunya va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martín Herratiz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Juho Nystén, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a maxsimo, però Pere Jordi Viladrich no va poder encertar el xut.