Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els 4 Gats (309520) - Petrodolares FC (1368878) » 665222967: T64/J5/VI

Liga 665222967 Información oficial sobre el partido 665222967 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.418 (14736)

Elipa City F.C. Alineación oficial del equipo 'Elipa City F.C.' en el partido 3 - 3 Petrodolares FC Alineación oficial del equipo 'Petrodolares FC' en el partido
Angel Stoychev (3') 1 - 0
Cornel Vrăbete (14') 2 - 0
2 - 1 Peter Buchacher (26')
2 - 2 Julio Lazaga (32')
2 - 3 Cálico Vilamarín (34')
Angel Stoychev (36') 3 - 3
Elipa City F.C. Alineación oficial del equipo 'Elipa City F.C.' en el partido 3 - 3 Petrodolares FC Alineación oficial del equipo 'Petrodolares FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Elipa City F.C. Alineación oficial del equipo 'Elipa City F.C.' en el partido 2 - 2 Petrodolares FC Alineación oficial del equipo 'Petrodolares FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,4 % 46,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elipa City F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 3 minuts quan Genís Bagur va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Angel Stoychev, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cornel Vrăbete va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Elipa era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Angel Stoychev va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El jugador local Angel Stoychev per poc que no incrementa el marcador al minut 18. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Roland Säfblom va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Elipa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Angel Stoychev va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Girolamo Capriglia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Elipa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Harmen Held es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Petrodolares FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Peter Buchacher era molt més ràpid que el defensa Harmen Held. Al minut 26, el jugador de Petrodolares va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Petrodolares va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fernando Jesus Pinheiro Nunes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Julio Lazaga que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cálico Vilamarín, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 16 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Cálico Vilamarín amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Johan Jonasson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pantaleo Cleopazzo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Petrodolares que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roberto Acebal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Daniel Magariños Blanco, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.