Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C BARCELONA.ESP (797118) - Zholk FC (1578390) » 665221326: T64/J14/VI

Liga 665221326 Información oficial sobre el partido 665221326 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.388 (14706)

F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 3 - 2 Zholk FC Alineación oficial del equipo 'Zholk FC' en el partido
Kristóf Csernitzki (25') 1 - 0
Joaquín Eleizalde (33') 2 - 0
2 - 1 Benjamí Carreras (53')
Peter Rolandsson (71') 3 - 1
3 - 2 Emil Huştea (77')
F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 3 - 2 Zholk FC Alineación oficial del equipo 'Zholk FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 3 - 2 Zholk FC Alineación oficial del equipo 'Zholk FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,9 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C BARCELONA.ESP

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Kristóf Csernitzki va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BARCELONA.ESP.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BARCELONA.ESP va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joaquín Eleizalde progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Als 71 minuts de joc, els nois de BARCELONA.ESP van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Peter Rolandsson augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 8 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Peter Rolandsson va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Marcos Cabarrús el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de BARCELONA.ESP a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joaquín Eleizalde va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Romeo Bayot de BARCELONA.ESP gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joaquín Eleizalde va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Romeo Bayot gairebé va marcar per a BARCELONA.ESP des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter Rolandsson de BARCELONA.ESP es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Pretto de BARCELONA.ESP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Zholk FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 53 (Gol por la derecha): Zholk van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 53 quan Benjamí Carreras sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Zholk va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Emil Huştea va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Mirel Giuglea va fer una estirada espectacular al minut 35, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Antonio Heras Halcón.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 36, quan un error defensiu va deixar Emil Huştea completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Zholk van seguir progressant per la banda dreta. Antonio Heras Halcón va tenir la seva oportunitat al minut 73, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Isidro Circes va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Juan Remacha, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.