Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guindillas FC (488106) - F.C BARCELONA.ESP (797118) » 665221316: T64/J12/VI

Liga 665221316 Información oficial sobre el partido 665221316 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.388 (14706)

Real Wigan Madrid F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Wigan Madrid F. C.' en el partido 2 - 2 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
0 - 1 Romeo Bayot (6')
Matevž Vršnik (35') 1 - 1
1 - 2 Romeo Bayot (36')
Aitor Guridi (37') 2 - 2
Real Wigan Madrid F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Wigan Madrid F. C.' en el partido 2 - 2 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Wigan Madrid F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Wigan Madrid F. C.' en el partido 4 - 3 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
Tiene mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Wigan Madrid F. C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Matevž Vršnik de Madrid va aconseguir igualar el partit al minut 35, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Aitor Guridi no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Biassi Reda va estar a punt de marcar al minut 14 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Madrid enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Matevž Vršnik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Madrid va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Matevž Vršnik ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

F.C BARCELONA.ESP

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Romeo Bayot que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a BARCELONA.ESP.
  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Stefano Merlini va anar a parar al cap de Romeo Bayot que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a BARCELONA.ESP el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Romeo Bayot va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): BARCELONA.ESP va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José María Magariños va desviar el xut final de Joaquín Eleizalde després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Romeo Bayot va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José María Magariños, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kjell Olsen de BARCELONA.ESP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.