Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Precursos (1417380) - Daviniums FC (774486) » 665219793: T64/J9/VI

Liga 665219793 Información oficial sobre el partido 665219793 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.361 (14679)

Sarukkii Team III Alineación oficial del equipo 'Sarukkii Team III' en el partido 2 - 3 Gualas eSports Alineación oficial del equipo 'Gualas eSports' en el partido
0 - 1 Stefan Živadinović (2')
0 - 2 Pavol Ďurčok (36')
Isadoro Labbé (38') 1 - 2
Dainius Levaškevičius (53') 2 - 2
2 - 3 Pavol Ďurčok (73')
Sarukkii Team III Alineación oficial del equipo 'Sarukkii Team III' en el partido 2 - 3 Gualas eSports Alineación oficial del equipo 'Gualas eSports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sarukkii Team III Alineación oficial del equipo 'Sarukkii Team III' en el partido 4 - 1 Gualas eSports Alineación oficial del equipo 'Gualas eSports' en el partido
Tiene mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarukkii Team III

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Sarukkii va reduir el marcador al minut 38 a 1 - 2 quan Isadoro Labbé va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): Sarukkii va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Dainius Levaškevičius, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dezider Čuchor hauria d'haver estat gol al minut 18 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el Sarukkii va posar setge sobre la defensa central visitant però en Riccardo Pirrera no va estar gens encertat.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dezider Čuchor va ridiculitzar a en Herbert Heintzschel amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Sarukkii enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Isadoro Labbé va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Gualas eSports

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Stefan Živadinović que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a eSports.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pavol Ďurčok de eSports l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Pavol Ďurčok que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniel Burnescu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): eSports quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Herbert Heintzschel va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 290 Minuto 43 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Clemente Pescaglini era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 43. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del eSports van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pierino Zaccari, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.