Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tecnic (485852) - Piñas como Trancas (312248) » 665218511: T64/J11/VI

Liga 665218511 Información oficial sobre el partido 665218511 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VI.338 (14656)

Tecnic Alineación oficial del equipo 'Tecnic' en el partido 3 - 2 Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido
0 - 1 Vittorio Giancristofaro (32')
Henrik Green (39') 1 - 1
1 - 2 Arnau Brisa (52')
Reinoud Havik (69') 2 - 2
Ciprian Săvescu (90') 3 - 2
Tecnic Alineación oficial del equipo 'Tecnic' en el partido 3 - 2 Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tecnic Alineación oficial del equipo 'Tecnic' en el partido 2 - 0 Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tecnic

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 del partit, el jugador Henrik Green de Tecnic va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del Tecnic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Reinoud Havik, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 90 gràcies a la jugada de Ciprian Săvescu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Martial Mohr arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jonathan Dillon va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 14. En Ciprian Săvescu va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Tecnic va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Martial Mohr va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tecnic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martial Mohr va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Martial Mohr va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tecnic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jonathan Dillon hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 84 per blocar una centrada d'en Martial Mohr va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tecnic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Liviu Surdu de Tecnic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Piñas como Trancas

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Vittorio Giancristofaro de Trancas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador de Trancas Arnau Brisa va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 52 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Trancas van sortir al contraatac amb encert al minut 5, però Iván Indacoechea no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Aidan McGinn hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Iván Indacoechea havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.