Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panamarillos FC (1456445) - Instinto Animal (48103) » 665218291: T64/J12/VI

Liga 665218291 Información oficial sobre el partido 665218291 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.334 (14652)

Panamarillos FC Alineación oficial del equipo 'Panamarillos FC' en el partido 3 - 0 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
Elbruz Omaç (12') 1 - 0
Elbruz Omaç (36') 2 - 0
Francisco Navarro (70') 3 - 0
Panamarillos FC Alineación oficial del equipo 'Panamarillos FC' en el partido 3 - 0 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Panamarillos FC Alineación oficial del equipo 'Panamarillos FC' en el partido 3 - 0 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
Tiene un resultado normal 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panamarillos FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Panamarillos contenien la respiració mentre en Elbruz Omaç s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Panamarillos va augmentar la diferència quan Elbruz Omaç no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Panamarillos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Francisco Navarro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Elbruz Omaç va rematar alt.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Waldemar Kosznicki per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Brendan Millar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Panamarillos ho intentava per la dreta per mitjà de Francisco Navarro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Elbruz Omaç va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniel Boangher de Panamarillos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Instinto Animal

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marco Duglio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Animales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 晃平 (Kohei) 川口 (Kawaguchi), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Animales van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 61 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Bartłomiej Kosiacki no va ser gens encertat.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marco Duglio no va ser aprofitada per en Matvey Voitekhovskiy que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Animales, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En 晃平 (Kohei) 川口 (Kawaguchi) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bartłomiej Kosiacki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Cristiano Spezia de Animales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.