Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Instinto Animal (48103) - Jojoba guys (1434949) » 665218286: T64/J10/VI

Liga 665218286 Información oficial sobre el partido 665218286 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VI.334 (14652)

Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 0 - 1 Jojoba guys Alineación oficial del equipo 'Jojoba guys' en el partido
0 - 1 Lucian Botnaru (3')
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 0 - 1 Jojoba guys Alineación oficial del equipo 'Jojoba guys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 0 - 3 Jojoba guys Alineación oficial del equipo 'Jojoba guys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Instinto Animal

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Mikko Visuri va deixar a David Viladráu assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Animales van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Florin Hăineală no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Heini Pirngruber va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Jojoba guys

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Lucian Botnaru donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Garoe Gallaga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Marcos Francisco Vicuña Oyarbide, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jojoba va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pedro Bayón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): Al minut 9 en Moukhlis Ousmani va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.