Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legendario FF (125463) - Instinto Animal (48103) » 665218281: T64/J9/VI

Liga 665218281 Información oficial sobre el partido 665218281 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.334 (14652)

S.RuMbO Alineación oficial del equipo 'S.RuMbO' en el partido 2 - 0 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
Tomo Pulišić (23') 1 - 0
Tomo Pulišić (53') 2 - 0
S.RuMbO Alineación oficial del equipo 'S.RuMbO' en el partido 2 - 0 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.RuMbO Alineación oficial del equipo 'S.RuMbO' en el partido 2 - 0 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.RuMbO

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Tomo Pulišić, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 53 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Tomo Pulišić va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 53 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): S.RuMbO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Millán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Brendan Millar.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Xacobe Osborne va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de S.RuMbO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Xacobe Osborne del S.RuMbO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Néstor Azpeitia va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Corsino Umbría es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Millán per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Brendan Millar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomo Pulišić de S.RuMbO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Instinto Animal

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Animales van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Carlos Trejo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Animales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bartłomiej Kosiacki, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Animales van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Róbert Daláth va sortir desviat a la dreta de la porteria.