Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealMurcia CF (778493) - TARA ZONA CIUDAD DE SUEÑOS (1579253) » 665218058: T64/J9/VI

Liga 665218058 Información oficial sobre el partido 665218058 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.330 (14648)

Águila Roja Alineación oficial del equipo 'Águila Roja' en el partido 6 - 0 Ausensio FC Alineación oficial del equipo 'Ausensio FC' en el partido
Stefan Teodorović (7') 1 - 0
Rafael Iturralde González (24') 2 - 0
Damian Ploşca (32') 3 - 0
János Fodor (59') 4 - 0
Stefan Teodorović (72') 5 - 0
Josi Schwaighofer (89') 6 - 0
Águila Roja Alineación oficial del equipo 'Águila Roja' en el partido 6 - 0 Ausensio FC Alineación oficial del equipo 'Ausensio FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Águila Roja Alineación oficial del equipo 'Águila Roja' en el partido 8 - 0 Ausensio FC Alineación oficial del equipo 'Ausensio FC' en el partido
Tiene mala suerte 7.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Águila Roja

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Stefan Teodorović, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Águila va aconseguir el 2 - 0 quan Rafael Iturralde González va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Águila pel centre va donar un gran resultat: el gol de Damian Ploşca va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que János Fodor va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Stefan Teodorović, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Águila va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Josi Schwaighofer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després János Fodor de Águila va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Damian Ploşca. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Laurent Richardeau es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josi Schwaighofer de Águila va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ausensio FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Wesley Makhan va marxar de Damian Ploşca en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Ausensio van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Ausensio van sortir al contraatac al minut 78, però Ignacio Inda va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wesley Makhan de Ausensio es va guanyar la targeta groga merescudament.