Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalan Blues (1370210) - Club Lacasitos de Bilbao (1460768) » 665218055: T64/J9/VI

Liga 665218055 Información oficial sobre el partido 665218055 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.330 (14648)

Catalan Blues Alineación oficial del equipo 'Catalan Blues' en el partido 0 - 2 Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido
0 - 1 Bogdan Mursa (20')
0 - 2 Bogdan Mursa (39')
Catalan Blues Alineación oficial del equipo 'Catalan Blues' en el partido 0 - 2 Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalan Blues Alineación oficial del equipo 'Catalan Blues' en el partido 3 - 0 Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalan Blues

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Aureliu Nechiti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Catalan.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Catalan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andreas Bergan en un 1 contra 1 amb el porter Louis Desmet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Józef Miniszewski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Andreas Bergan va estar a punt de marcar al minut 30 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Stephen Lievens va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Pablo Contador va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, 施 (Shi) 景维 (Jingwei) de Catalan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club Lacasitos de Bilbao

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Maurice Pulis va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lacasitos, Bogdan Mursa, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bogdan Mursa de Lacasitos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lacasitos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mauricio Jimilio va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): Bogdan Mursa quasi marca en una jugada assajada de córner que Thodoris Galeos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.