Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baetica F.C (1585493) - Güelin Taun (120027) » 665217945: T64/J9/VI

Liga 665217945 Información oficial sobre el partido 665217945 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.328 (14646)

Badisson Team Alineación oficial del equipo 'Badisson Team' en el partido 0 - 1 Güelin Taun Alineación oficial del equipo 'Güelin Taun' en el partido
0 - 1 Radu Dascălu (38')
Badisson Team Alineación oficial del equipo 'Badisson Team' en el partido 0 - 1 Güelin Taun Alineación oficial del equipo 'Güelin Taun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badisson Team Alineación oficial del equipo 'Badisson Team' en el partido 1 - 0 Güelin Taun Alineación oficial del equipo 'Güelin Taun' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badisson Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Edilio Sau va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Badisson que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 235 Minuto 88 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Gilles Tupin es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 88, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dario Aundirena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Radek Šín de Badisson va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Güelin Taun

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Radu Dascălu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Güelin i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Brandon Tran va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Güelin va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Lambertus Libregts va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Güelin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Radu Dascălu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ramón Cabias, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ramón Cabias va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Güelin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ramón Cabias, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.