Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masters de la Pilota (123000) - Pablitos Trotter's (119782) » 665217774: T64/J8/VI

Liga 665217774 Información oficial sobre el partido 665217774 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VI.325 (14643)

Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 0 - 3 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
0 - 1 Víctor Ruiz (53')
0 - 2 Elpidio D'Errico (56')
0 - 3 Víctor Ruiz (60')
Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 0 - 3 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 1 - 3 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masters de la Pilota

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Florian Huber va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Masters se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aleandro Mattia va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Bora Kuvvet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Fernández va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51, Adolfo Marín Palacios arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Florian Huber va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Pablitos Trotter's

Goles Goles

  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): En Víctor Ruiz conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Pablitos per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 56. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Elpidio D'Errico. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Víctor Ruiz va augmentar l'avantatge de Pablitos a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Joseph Tambornino va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Víctor Ruiz va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Erwin van Rijswijk va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Julien Gorse va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Fornos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Víctor Ruiz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.