Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc pa amb oli (778287) - Navarr C.F (31181) » 665216816: T64/J7/VI

Liga 665216816 Información oficial sobre el partido 665216816 en Hattrick

07.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / VI.308 (14626)

fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido 5 - 1 Alarcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Alarcos C. F.' en el partido
Todor Kandilarov (20') 1 - 0
Ereti Ripalda (32') 2 - 0
Josep Maria Nomdedéu (43') 3 - 0
3 - 1 Laurens-Jan Laan (54')
Stefano Marmi (61') 4 - 1
Ereti Ripalda (66') 5 - 1
fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido 5 - 1 Alarcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Alarcos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido 6 - 0 Alarcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Alarcos C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc pa amb oli

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Todor Kandilarov de amb aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 en Ereti Ripalda va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, amb va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Josep Maria Nomdedéu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Stefano Marmi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Als 66 minuts de joc, els nois de amb van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ereti Ripalda augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Ereti Ripalda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gian Maria Baldin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Ereti Ripalda, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Josep Maria Nomdedéu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Josep Maria Nomdedéu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Şahap Hazar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Solomon West es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Alarcos C. F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Laurens-Jan Laan de Alarcos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Alarcos, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Genadiy Kudelko va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 91 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Moutassim Dadi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bob Loh de Alarcos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Bob Loh de Alarcos per doble groga al minut 69.