Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navia CF (48384) - Oceano Alicante (775534) » 665215201: T64/J9/VI

Liga 665215201 Información oficial sobre el partido 665215201 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.279 (14597)

Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 5 - 2 Stan Weinstein Club Alineación oficial del equipo 'Stan Weinstein Club' en el partido
0 - 1 Gustaw Mituła (18')
Rubén Sáenz de Tejada (26') 1 - 1
Karl Mcmahan (34') 2 - 1
2 - 2 Christian Schreder (35')
Rubén Sáenz de Tejada (81') 3 - 2
Karl-Ingvar Gabrielsson (87') 4 - 2
Amiri Owiny (89') 5 - 2
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 5 - 2 Stan Weinstein Club Alineación oficial del equipo 'Stan Weinstein Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 8 - 0 Stan Weinstein Club Alineación oficial del equipo 'Stan Weinstein Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navia CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Rubén Sáenz de Tejada de Navia va aconseguir igualar el partit al minut 26, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Khamees Al-Sulaiti estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Karl Mcmahan va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 34.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Stefano Monte va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Navia, Rubén Sáenz de Tejada, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Navia va aconseguir el 4 - 2 quan Karl-Ingvar Gabrielsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Amiri Owiny, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Navia.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Navia es va veure beneficiat per la polèmica al minut 17, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Karl Mcmahan va relliscar al moment de fer el xut i el porter Mika Wirta no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Navia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Alex Sarfo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Karl-Ingvar Gabrielsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Mika Wirta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Navia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rubén Sáenz de Tejada, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Sáenz de Tejada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karl-Ingvar Gabrielsson de Navia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Stan Weinstein Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Gustaw Mituła va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de SWC i marcant el 0 - 1.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): SWC van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 35, quan Christian Schreder va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Antonio Lora. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Ariel Pręcikowski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): Després de 88 minuts, Pablo Antonio Lora va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però László Smiri el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christian Schreder de SWC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.