Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mingows World (1578510) - DAF United (119069) » 665215146: T64/J9/VI

Liga 665215146 Información oficial sobre el partido 665215146 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.278 (14596)

Mingows World Alineación oficial del equipo 'Mingows World' en el partido 1 - 1 DAF United Alineación oficial del equipo 'DAF United' en el partido
Prácido Santaya (56') 1 - 0
1 - 1 Joan Martí Cabanes (76')
Mingows World Alineación oficial del equipo 'Mingows World' en el partido 1 - 1 DAF United Alineación oficial del equipo 'DAF United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mingows World Alineación oficial del equipo 'Mingows World' en el partido 2 - 0 DAF United Alineación oficial del equipo 'DAF United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mingows World

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Mingows va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marcel Sulivera, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Prácido Santaya que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Juan Vidaurreta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mingows.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Mingows va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 于 (Yu) 尔亮 (Erliang) en un 1 contra 1 amb el porter Dariusz Warzycha, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Mingows per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marian Viţega, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Mingows per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Juan Vidaurreta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Vidaurreta quasi marca en una jugada assajada de córner que 于 (Yu) 尔亮 (Erliang) havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcel Sulivera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Prácido Santaya gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dariusz Warzycha va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Milan Tomić va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Mingows va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Vidaurreta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

DAF United

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de United. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joan Martí Cabanes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Robustiano Laguna Caro al minut 3 semblava entrar, però César Faladoiro va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Robustiano Laguna Caro va xutar magistralment una falta al minut 81 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.