Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. LLEIDATANS (1334177) - TRYP Guadalmar (773426) » 665214945: T64/J1/VI

Liga 665214945 Información oficial sobre el partido 665214945 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VI.275 (14593)

U.E. LLEIDATANS Alineación oficial del equipo 'U.E. LLEIDATANS' en el partido 2 - 1 C.D Valdeluz Alineación oficial del equipo 'C.D Valdeluz' en el partido
Óscar Abitera (18') 1 - 0
1 - 1 Zsolt Boczkó (35')
Abner Ramírez de Guzmán (82') 2 - 1
U.E. LLEIDATANS Alineación oficial del equipo 'U.E. LLEIDATANS' en el partido 2 - 1 C.D Valdeluz Alineación oficial del equipo 'C.D Valdeluz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E. LLEIDATANS Alineación oficial del equipo 'U.E. LLEIDATANS' en el partido 3 - 1 C.D Valdeluz Alineación oficial del equipo 'C.D Valdeluz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. LLEIDATANS

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Óscar Abitera, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LLEIDATANS es posava per davant!
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LLEIDATANS contenien la respiració mentre en Abner Ramírez de Guzmán s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de LLEIDATANS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Óscar Abitera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

C.D Valdeluz

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Zsolt Boczkó marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nissim Ivgy va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ovidiu Radovan, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Ovidiu Radovan va encarar al porter al 26, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Valdeluz van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Egor Konstantinov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Benjamín Illescas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Egor Konstantinov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Zsolt Boczkó, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.