Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muskaria Reloaded (1417499) - Nemeseismo FC (308244) » 665214250: T64/J9/VI

Liga 665214250 Información oficial sobre el partido 665214250 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.262 (14580)

Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 2 - 3 Rapajaro F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapajaro F.C.' en el partido
Pasqual 'Panzer' Lloveras (5') 1 - 0
1 - 1 Kofi Darko (30')
1 - 2 Kofi Darko (37')
1 - 3 Bari Yousef Abu Shaqra (64')
Ramon Seguí (66') 2 - 3
Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 2 - 3 Rapajaro F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapajaro F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 4 - 1 Rapajaro F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapajaro F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muskaria Reloaded

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pasqual 'Panzer' Lloveras ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Muskaria es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ramon Seguí trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Paweł Pławsiuk, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pasqual 'Panzer' Lloveras va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Chinés Arias va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Egidius Braeger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rapajaro F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kofi Darko, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Kofi Darko va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Rapajaro va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bari Yousef Abu Shaqra.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Pablo Daniel Lobo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rapajaro va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kofi Darko després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Albertino Branco va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pablo Daniel Lobo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pablo Daniel Lobo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moïse Capon de Rapajaro es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jivraj Sardana de Rapajaro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eemil Vehkalampi de Rapajaro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.