Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Noemi Old Athletic (1432879) - RCD Català de Barcelona (491568) » 665213586: T64/J11/VI

Liga 665213586 Información oficial sobre el partido 665213586 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VI.250 (14568)

Recreacion Alineación oficial del equipo 'Recreacion' en el partido 3 - 4 RCD Català de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Català de Barcelona' en el partido
Gustavo Ariel Codagnone (4') 1 - 0
1 - 1 Dani Papasseit (15')
Maurizio Solazzo (16') 2 - 1
Patrick Muwanga (18') 3 - 1
3 - 2 Dani Papasseit (35')
3 - 3 Rafael Alberto Ramírez (78')
3 - 4 Rafael Alberto Ramírez (79')
Recreacion Alineación oficial del equipo 'Recreacion' en el partido 3 - 4 RCD Català de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Català de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreacion Alineación oficial del equipo 'Recreacion' en el partido 3 - 0 RCD Català de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Català de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreacion

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Gustavo Ariel Codagnone llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Recreacion va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 16 Maurizio Solazzo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, Aldo Angelo Giangiulio va pentinar un córner cap al segon pal que Patrick Muwanga va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 4 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 4 podia haver acabat en gol, però Cristian Balbín va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joan Châtain. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Maurizio Solazzo va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Patrick Muwanga gairebé va marcar per a Recreacion des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Maurizio Solazzo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Cristian Balbín va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cristian Balbín al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gustavo Ariel Codagnone va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Recreacion va ser a punt de marcar al minut 82, quan el seu jugador Wayne Wigley va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

RCD Català de Barcelona

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 15 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Dani Papasseit de Català marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Català va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Dani Papasseit va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Català van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 78, quan Rafael Alberto Ramírez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rafael Alberto Ramírez va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Català van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergio Sáenz Rodríguez va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Egea.