Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nextplebe (1458801) - Pilgrims F.C. (989487) » 665213389: T64/J4/VI

Liga 665213389 Información oficial sobre el partido 665213389 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.247 (14565)

Nextplebe Alineación oficial del equipo 'Nextplebe' en el partido 4 - 5 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Martínez (14')
0 - 2 Peter Kitts (32')
Piercarlo Trapolino (36') 1 - 2
1 - 3 Adérito Mendonça (38')
Leonard Michałowicz (42') 2 - 3
Léo Brenier (54') 3 - 3
3 - 4 Jarto Poikela (75')
3 - 5 Florian Boyer (84')
Alejandro Ramón Cavazza (86') 4 - 5
Nextplebe Alineación oficial del equipo 'Nextplebe' en el partido 4 - 5 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Nextplebe Alineación oficial del equipo 'Nextplebe' en el partido 6 - 1 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nextplebe

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els seguidors del Nextplebe van tornar a saltar d'alegria al minut 36. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Piercarlo Trapolino que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 42 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Leonard Michałowicz, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Nextplebe a l'empat.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Léo Brenier de Nextplebe va aconseguir igualar el partit al minut 54, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El Nextplebe no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Alejandro Ramón Cavazza es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nextplebe van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Piercarlo Trapolino, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nayef Bin Hilal Al-Saadi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Pilgrims F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Pilgrims va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Niels Latuheru, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juan Carlos Martínez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Peter Kitts va augmentar l'avantatge de Pilgrims a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Adérito Mendonça va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jarto Poikela de Pilgrims va fer un bon esprint per escapar-se de Martin Chrastina i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 4. Tot un espectacle!
  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): En Florian Boyer conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-5

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Konstantin Haye va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Basilio del Cordel va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Peter Kitts marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Florian Boyer que va xutar a fora per molt poc.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pilgrims a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jarto Poikela va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Florian Boyer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Basilio del Cordel, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Stéphane Pottiez de Pilgrims va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Kitts de Pilgrims va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stéphane Pottiez es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Carlos Martínez de Pilgrims es va guanyar la targeta groga merescudament.