Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Castilla Chendo (436821) - A.C. Frio Santander (1418744) » 665212943: T64/J5/VI

Liga 665212943 Información oficial sobre el partido 665212943 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.239 (14557)

Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 0 - 0 A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 3 - 0 A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilla Chendo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Castilla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Aguinaga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Aguinaga va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Trevilla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Víctor Aguinaga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Castilla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Castilla va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aureli Gau en un 1 contra 1 amb el porter Sebastian Owsianowski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

A.C. Frio Santander

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de A.C. Frio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paco Ribera va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Roberto Rampini va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Roberto Rampini quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de A.C. Frio va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Rampini, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arvid Bauernhansl de A.C. Frio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.