Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pokepotos (796814) - xixoteam (776161) » 665212177: T64/J9/VI

Liga 665212177 Información oficial sobre el partido 665212177 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.225 (14543)

Pokepotos Alineación oficial del equipo 'Pokepotos' en el partido 5 - 1 Términos Contrastuales Alineación oficial del equipo 'Términos Contrastuales' en el partido
0 - 1 Miguel Castilleja (18')
Franck Seznec (43') 1 - 1
Juan Luis Rubio Vega (54') 2 - 1
3 - 1 Jorge Toso (63')
Franck Seznec (65') 4 - 1
Urtsin Gaztea (77') 5 - 1
Pokepotos Alineación oficial del equipo 'Pokepotos' en el partido 5 - 1 Términos Contrastuales Alineación oficial del equipo 'Términos Contrastuales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Pokepotos Alineación oficial del equipo 'Pokepotos' en el partido 9 - 0 Términos Contrastuales Alineación oficial del equipo 'Términos Contrastuales' en el partido
Es un cenizo 8.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pokepotos

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Pokepotos equilibrava la balança al minut 43. En Franck Seznec, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 els aficionats van embogir quan en Juan Luis Rubio Vega va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Pokepotos.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Franck Seznec, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Ante Leon Tekavčič estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Urtsin Gaztea va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en José Manuel Gorostizu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alleko Legunda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ante Leon Tekavčič estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Akutain Sarriegi va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massamba Guene de Pokepotos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Términos Contrastuales

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Contrastuales prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Miguel Castilleja.
  • 125 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Jorge Toso, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 3 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fernando Holgado va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jorge Toso, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Miguel Castilleja, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Miguel Castilleja va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Jesús Valenciaga de Contrastuales, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 44, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!