Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. F. Colchoneros (1597346) - N.E.S.C. (120576) » 665212064: T64/J9/VI

Liga 665212064 Información oficial sobre el partido 665212064 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.223 (14541)

C. F. Colchoneros Alineación oficial del equipo 'C. F. Colchoneros' en el partido 6 - 0 N.E.S.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.S.C.' en el partido
Dejan Brantner (8') 1 - 0
Umberto Atzeni (14') 2 - 0
Juan Díaz (34') 3 - 0
Gian Luca Vermigli (73') 4 - 0
Umberto Atzeni (77') 5 - 0
Julio Carrión (83') 6 - 0
C. F. Colchoneros Alineación oficial del equipo 'C. F. Colchoneros' en el partido 6 - 0 N.E.S.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.S.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C. F. Colchoneros Alineación oficial del equipo 'C. F. Colchoneros' en el partido 7 - 0 N.E.S.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.S.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. Colchoneros

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Colchoneros va ser Dejan Brantner.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Colchoneros va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Umberto Atzeni, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Juan Díaz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Colchoneros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gian Luca Vermigli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Juan Díaz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Colchoneros, Umberto Atzeni, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el Colchoneros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Julio Carrión, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Umberto Atzeni. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Gian Luca Vermigli, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Mario Ridente gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergiu Stoenescu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gian Luca Vermigli per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergiu Stoenescu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Colchoneros ho intentava per la dreta per mitjà de Gian Luca Vermigli, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Umberto Atzeni es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

N.E.S.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Gino Petralia quasi redueix la diferència al marcador al minut 66, però una gran estirada d'en Nikolay Dermendzhiev va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Colombi de N.E.S.C. es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.