Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nona FC (1335582) - AC Ourense (799451) » 665211168: T64/J9/VI

Liga 665211168 Información oficial sobre el partido 665211168 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.207 (14525)

Raverian Hawks Alineación oficial del equipo 'Raverian Hawks' en el partido 1 - 0 AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido
Freddy Michaelsen (79') 1 - 0
Raverian Hawks Alineación oficial del equipo 'Raverian Hawks' en el partido 1 - 0 AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raverian Hawks Alineación oficial del equipo 'Raverian Hawks' en el partido 2 - 0 AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raverian Hawks

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Raverian va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 79 Freddy Michaelsen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Sebastian Struski del Raverian ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Raverian van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roland Deuten, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Raverian per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jone Skjæringrud, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sebastian Struski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Vincenzo Troianiello va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Raverian se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Freddy Michaelsen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sebastian Struski havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Valentino Rodríguez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentino Rodríguez de Raverian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AC Ourense

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van sortir al contraatac al minut 27, però Vasile Pisoschi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Chema Ormigo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Chema Ormigo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Exequiel Fernandini haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Athletic al minut 76.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Santiago Fajardo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 81, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.