Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alatacs (1457701) - Formal Property Verification (1461834) » 665209490: T64/J9/VI

Liga 665209490 Información oficial sobre el partido 665209490 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.177 (14495)

alatacs Alineación oficial del equipo 'alatacs' en el partido 5 - 0 FC MAMMATS Alineación oficial del equipo 'FC MAMMATS' en el partido
Luca Repetti (17') 1 - 0
Miguel Viana (23') 2 - 0
Luca Repetti (48') 3 - 0
Enrique Despuig (59') 4 - 0
Alessandro Stiatti (79') 5 - 0
alatacs Alineación oficial del equipo 'alatacs' en el partido 5 - 0 FC MAMMATS Alineación oficial del equipo 'FC MAMMATS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alatacs Alineación oficial del equipo 'alatacs' en el partido 4 - 0 FC MAMMATS Alineación oficial del equipo 'FC MAMMATS' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alatacs

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MAMMATS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luca Repetti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del alatacs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 17.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de alatacs a 2 - 0. Miguel Viana va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan alatacs va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Luca Repetti des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Enrique Despuig va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del alatacs van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alessandro Stiatti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marc Olivé haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a alatacs al minut 20.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del alatacs van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miguel Viana, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Miguel Viana de alatacs gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eyüp Can Fasih per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Clodoveo Acosta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaime Gramajo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Clodoveo Acosta al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gavino De Falco va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC MAMMATS

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Román Foncillas va fer una magnífica centrada, però la rematada de Conner LeBlanc va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.