Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los del Pueblo (801134) - Rayo Romano (492238) » 665209484: T64/J8/VI

Liga 665209484 Información oficial sobre el partido 665209484 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VI.177 (14495)

Los del Pueblo Alineación oficial del equipo 'Los del Pueblo' en el partido 3 - 5 Rayo Romano Alineación oficial del equipo 'Rayo Romano' en el partido
Hardi Ehringshausen (21') 1 - 0
1 - 1 Rafael Ángel Regueyra (23')
Ricardo Otero (38') 2 - 1
Constantino Lopes Costa (40') 3 - 1
3 - 2 Eduardo Yuste (41')
3 - 3 Vitomil Blagne (42')
3 - 4 Rafael Ángel Regueyra (53')
3 - 5 Rafael Ángel Regueyra (60')
Los del Pueblo Alineación oficial del equipo 'Los del Pueblo' en el partido 3 - 5 Rayo Romano Alineación oficial del equipo 'Rayo Romano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los del Pueblo Alineación oficial del equipo 'Los del Pueblo' en el partido 2 - 5 Rayo Romano Alineación oficial del equipo 'Rayo Romano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los del Pueblo

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hardi Ehringshausen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pueblo es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Ricardo Otero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Pueblo.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Constantino Lopes Costa va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 40 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Joel Cariello va estar a punt de marcar al minut 59 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 204 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Constantino Lopes Costa es va posar les mans a la cara després que al minut 66 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Salvador Pòrcel de Pueblo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rayo Romano

Goles Goles

  • 164 Minuto 23 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Romano al minut 23. Rafael Ángel Regueyra va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Carlo Zioni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Romano, Eduardo Yuste, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Romano. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Vitomil Blagne xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Rafael Ángel Regueyra donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Romano el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rafael Ángel Regueyra va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pueblo. La jugada d'estratègia del Romano per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vitomil Blagne va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Romano a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Eduardo Yuste va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Francisco Pascual Arana. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.