Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TERUEL CIUDAD TORICO (1370552) - Anís Tenis (779778) » 665208425: T64/J9/VI

Liga 665208425 Información oficial sobre el partido 665208425 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.158 (14476)

Habemusocho Alineación oficial del equipo 'Habemusocho' en el partido 4 - 1 Confinados Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Confinados Fútbol Club' en el partido
Sergio Di Ienno (32') 1 - 0
Bernard Duvnjak (36') 2 - 0
Bernard Duvnjak (87') 3 - 0
Bernard Duvnjak (88') 4 - 0
4 - 1 Julien Bernède (89')
Habemusocho Alineación oficial del equipo 'Habemusocho' en el partido 4 - 1 Confinados Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Confinados Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Habemusocho Alineación oficial del equipo 'Habemusocho' en el partido 5 - 0 Confinados Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Confinados Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Habemusocho

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergio Di Ienno de Habemusocho aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Bernard Duvnjak va augmentar l'avantatge de Habemusocho a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Habemusocho va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bernard Duvnjak, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Bernard Duvnjak va incrementar l'avantatge de Habemusocho amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bernard Duvnjak va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Chema Macedonio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Marcelo Matías, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Habemusocho ho intentava per la dreta per mitjà de Jan Beliën, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joso Čirjak, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hannes Seckinger de Habemusocho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Hannes Seckinger s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Confinados Fútbol Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Julien Bernède va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jan Beliën haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Confinados al minut 35.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Confinados va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dániel Jelenovics, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Jovan Orović de Confinados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.