Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.Comovaeso (311516) - Apurtuarte FC (1333482) » 665207472: T64/J9/VI

Liga 665207472 Información oficial sobre el partido 665207472 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.141 (14459)

A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 0 - 0 Apurtuarte FC Alineación oficial del equipo 'Apurtuarte FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 2 - 0 Apurtuarte FC Alineación oficial del equipo 'Apurtuarte FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.Comovaeso

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Amb 14 minuts disputats, Mario Adalberto Comelles gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ulrik Sommarner va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Comovaeso va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andrei Lupşan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mario Adalberto Comelles va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): El Comovaeso se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 68, en Skorri 'Thor´s Hammer' Ríkarðsson va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Comovaeso per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Paul Ulrich Wälde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 287 Minuto 79 (Ocasión tiro lejano): Al minut 79 un refús amb el peu d'en Ulrik Sommarner va anar a parar als peus del Guido Carneiro Silva que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Julen García de Comovaeso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Apurtuarte FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Per-Olov Falkhult va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Vyacheslav Mashkarin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Apurtuarte que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Apurtuarte van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però José Gregorio Escalona no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leib Kovler de Apurtuarte va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.