Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esparto de alpargatas (120103) - Córdoba Forever (1600007) » 665207321: T64/J13/VI

Liga 665207321 Información oficial sobre el partido 665207321 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.138 (14456)

Efeoa Alineación oficial del equipo 'Efeoa' en el partido 0 - 4 Córdoba Forever Alineación oficial del equipo 'Córdoba Forever' en el partido
0 - 1 José Antonio Galaviz (9')
0 - 2 David González de Jate (27')
0 - 3 José Antonio Galaviz (34')
0 - 4 Mauro Vallearena (78')
Efeoa Alineación oficial del equipo 'Efeoa' en el partido 0 - 4 Córdoba Forever Alineación oficial del equipo 'Córdoba Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Efeoa Alineación oficial del equipo 'Efeoa' en el partido 0 - 2 Córdoba Forever Alineación oficial del equipo 'Córdoba Forever' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Efeoa

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Efeoa va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 39 que Moustapha Bennani no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Efeoa va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Roberto Enseña va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Córdoba Forever

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, el Córdoba va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Antonio Galaviz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En David González de Jate va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Silviu Bungărzan estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. José Antonio Galaviz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 34.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mauro Vallearena, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Federico Castro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Córdoba va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sebastian Redern, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dicky Verbocht va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Paco Iracheta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Bestué, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Dicky Verbocht va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Antonio Galaviz després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Diego Bestué va poder desviar-lo a córner.